Om oss

Sedan 1959

Om Östergyllen Ek. För.


Östergyllen Ekonomiska Förening startade redan 1959 - Sedan har vi långsamt växt till att vara Östergötlands bästa butiker när det gäller att leverera produkter för djur, lantbruk, trädgård och skogsbruk.

Vi har mycket lång erfarenhet och vår personal är mycket proffsiga och vet vad som passar just er. Med vår flexibilitet kan vi hjälpa er med det mesta.

Vårt mål är att hela tiden förnya och förbättra, vi strävar efter att bli mer aktiva mot våra medlemmar men självklart kommer vi vara aktiva mot alla våra kunder. Målet är att alltid leverera högkvalitativa produkter till våra kunder och vara vaksamma för det som kommer.

om oss

Service är ledordet som företaget jobbar efter. Utan en god service till våra kunder står vi oss slätt. Genom att alltid ligga i framkant leverera en service utöver det vanliga så är vi övertygade om att det ger framgång för oss och för kunden.

Vi vill gärna att ni som kund till oss berättar vad vi kan bli bättre på, så tyck gärna till här på vår hemsida, genom det kan vi bara bli bättre och möta upp mot dagens tekniker och önskemål.

Mvh Östergyllen Ek. För.

Våra öppettider

Östergyllen Linköping

Öppet mån - fre Kl. 07-00 - 18.00
Lördagar - Söndag: Stängt
Tel: 013-31 30 60

Östergyllen Norrköping

Öppet mån - fre Kl. 08-00 - 17.00
Lördagar - Söndag: Stängt
Tel: 011-18 11 66

Copyright © 2017 Östergyllen Ek. För. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB.